Julgran

Julgran

söndag 7 september 2014

Måndag

Godmorgon på er!
Jag vet, det är måndag och jag ska egentligen avstå lite från julen.. men jag hade verkligen julkänsla när jag vaknade och att tvinga sig själv att inte göra något man vill är fel. Så jag värmde två mackor från igår, skivade ett ägg och gjorde havregrynsgröt. Det är mysigt! Har kollat klart på en film som heter Snowglobe som handlar om en tjej som heter Angela, hon drömmer om den perfekta julen och när hon vill kan hon åka in i en snöglob där hennes definition av perfekt finns.. tills hon en dag blir fast. Jag tycker den är väldigt sevärd och jag såg den på netflix.
Jag tog många fina bilder igår kväll när det var mörkt ute och man bara såg månen och gatulamporna, men dom är i kameran. Jag har tyvärr inte tid att föra över dom just nu..men ni ska få se dom!

Idag är det är ju somsagt måndag. Hur opepp jag än må vara på att gå till skolan så får vi göra det bästa av det. För varje dag som går närmar vi oss julen, ellerhur!? ;-)
Vi ses igen, kanske någon gång i veckan eller på fredag! Nu har jag fått det sista juliga jag behövde inför veckans julfasta om man säger så.
Ha en jättebra vecka, glöm icke att le :-)
snowgubbe 
Nu är det förresten bara 83 dagar kvar till första advent..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar